User Tools

Site Tools


probleme_cu_intretinerea_sistemului

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
Next revision Both sides next revision
probleme_cu_intretinerea_sistemului [2018/11/29 13:33]
joly
probleme_cu_intretinerea_sistemului [2018/11/29 14:13]
joly
Line 7: Line 7:
 Vasile (folosit pentru a gestiona sistemul ) și-a pierdut unele caracteristici începând cu versiunea 2.1812, iar managerul de pachete sisyphus a obținut multe caracteristici noi. Cea mai importantă fiind capacitatea de a gestiona pachete binare și sursa (ebuild). Deci, începând cu versiunea 2.1812, sisyphus a câștigat opțiuni hibride. Vasile (folosit pentru a gestiona sistemul ) și-a pierdut unele caracteristici începând cu versiunea 2.1812, iar managerul de pachete sisyphus a obținut multe caracteristici noi. Cea mai importantă fiind capacitatea de a gestiona pachete binare și sursa (ebuild). Deci, începând cu versiunea 2.1812, sisyphus a câștigat opțiuni hibride.
  
-Utilizare: comenzi sisyphus +Sisyphus este un manager, simplu, de pachete, de tip python în jurul portage, gentoolkit și portage-utils care oferă o interfață apt-get / yum-like pentru aceste comenzi, pentru a ajuta utilizatorii nou-veniți să treacă de la sistemele Debian / RedHat la Gentoo. 
-Sisyphus este un pachet simplu de tip python în jurul portage, gentoolkit și portage-utils care oferă o interfață apt-get / yum-like pentru aceste comenzi, pentru a ajuta utilizatorii nou-veniți să treacă de la sistemele Debian / RedHat la Gentoo.+
 Comenzi: Comenzi:
 +
 --install --install
     • Instalați pachetele binare     • Instalați pachetele binare
probleme_cu_intretinerea_sistemului.txt · Last modified: 2020/07/11 01:28 by joly